Likeuren

Zoals een zoete droom uit duizend-en-één-nacht, zo strelen onze smaakvolle en aromatische likeuren al onze zinnen. Te genieten gewoon tussendoor, bij koffie of thee of als dessert. Onze likeuren zijn afkomstig van gerenommeerde branderijen over de hele wereld of worden gemaakt volgens traditionele en nieuwe recepten in onze eigen likeurstokerij. Geloof ons vrij, in deze wereld van likeuren kan u uzelf werkelijk verliezen.

Page 1 of 3

Een Italiaanse likeur die proeft als vloeibare chocolade. Smaakt heerlijk bij roomijs of desserten met vanille of fruit. Bevat melk
More details

De zuivere wodka verbindt zich met de zachtbittere smaak van de bloedsinaasappels. Het resultaat is een verfrissende drank, geschikt voor elke gelegenheid.
More details

Klassieker uit de aromatische schillen van de curaçaovruchten, met fijne tonen van citrus, een lichte kruidigheid en een aangename zoetheid. Zijn mooie blauwe kleur maakt deze likeur een ideaal,...
More details

Een Italiaanse creatie op basis van amandelen en natuurlijke aroma’s. Een klassieker voor cocktailliefhebbers. Ook heerlijk puur of bij een tas koffie.
More details

Deze Siciliaanse specialiteit op basis van citroenzeste is prikkelend, fris en elegant. Te genieten ijskoud en puur of gemixt met Prosecco of in cocktails.
More details

This combination of cherries and grappa fills younger and older ones with enthusiasm. The wonderful aroma is best enjoyed at a drinking temperature of 10-12 degrees.
More details

Deze heldere likeur heeft een uitgesproken florale en fruitige geur. In het zuiden van Oostenrijk gekend als “lentelikeur”. Te genieten met ijs of gemixt met Prosecco of met een Chardonnay witte wijn.
More details

In Italië behoort deze bosbessenlikeur al lang tot de trendy likeuren. Deze likeur met grappa Valentino geniet u best ijskoud “on the rocks”, puur of in combinatie met roomijs of fruitsalade.
More details

De smaak van vijgen en de milde kracht van een zorgvuldig gebrouwen wodka, samengebracht in een schitterende likeur. Puur of met ijs, maar in elk geval koel te drinken.
More details

Puur of “on the rocks” een fantastische likeur voor een lente- of zomeravond. Voor deze zoete en smeuïge aardbeienlikeur worden enkel de rijpste en meest aromatische aardbeien gebruikt. Dit...
More details

Crème de Cassis is de basis voor de gekende « Kir » en « Kir Royal ». Ook bijzonder lekker bij allerleid desserten, vanilleijs en sorbet.
More details

Een frisse, pittige likeur met de zure smaak van morellen.
More details

Apricots, the fully ripe fruits from Vintschgau - above Meran, keep their fruity freshness with their typical, pleasant sour aroma and lifelike in their color. This liqueur is based on juice, which...
More details

Puur te genieten, on the rocks, bij een tas koffie of voor het verfijnen van desserten.
More details

Puur en goed gekoeld past deze fijne perzikenlikeur bij iedere gelegenheid. Even verfrissend en bijzonder elegant is een mix met prosecco.
More details

Page 1 of 3