Error
  • The file /var/vomfassbe/html/media/daily.xml can't be created. The directory /var/vomfassbe/html/media is not writable

Olijfoliën

De olijfboom, reeds meer dan 7000 jaar gekend in het mediterrane gebied, is een van de oudste cultuurgewassen op aarde. Olijfolie wordt reeds meer dan duizend jaar beschouwd als een bijzonder levensmiddel. Het gebruik beperkt zich niet enkel tot de keuken. Ook in olielampen, in cosmetica en in de natuurgeneeskunde heeft olijfolie zijn dienst bewezen. Ons assortiment olijfoliën, afkomstig uit verschillende landen en regio’s, biedt voor elk wat wils!

Deze fijne, ongefilterde olijfolie is een ware klassieker in ons assortiment. De smaak is zacht van aanzet met nadien een duidelijk peperige toets. Heerlijk bij alle Italiaanse gerechten en salades.
More details

Deze fijne olijfolie met nootachtige nuances past perfect bij hartige voorgerechten, bij typische Spaanse tapas of bij stoofpotjes.
More details

Deze fijne olijfolie is een van onze populairste en past perfect bij notenslaatjes en gerechten met champignons.
More details

Deze ongefilterde, goudgroene olijfolie met volle, fruitige smaak is heel lekker bij groenten, vlees of puur met brood.
More details

Deze olijfolie, voor honderd procent gewonnen uit koroneiki olijven, heeft een milde smaak en is ideaal bij vis of als basis voor fruitige dressings.
More details

Deze zachte, fruitige olijfolie uit typisch regionale olijfsoorten past heel goed bij groenten, als basis voor saladedressings en voor het marineren van vlees.
More details

Een specialiteit onder onze olijfoliën. Deze olijfolie wordt geproduceerd uit handgeplukte en ontpitte olijven. Uitzonderlijk is de nog steeds traditionele gemengde aanplant waarbij wijnstokken en...
More details